CSR

Samarbejdspartnere

CSR - Ansvaret for at drive en forretning, hvor der tages hensyn til miljø,
sociale forhold og økonomi, er grundstammen i begrebet CSR (Corporate Social Responsibility).


På dansk kalder vi det virksomhedens samfundsmæssige ansvar.


Langt de fleste danske virksomheder arbejder med CSR i en eller anden grad, og jeres virksomhed gør det sikkert også. I hverdagen er det dog ikke sikkert, I lige tænker over, at jeres arbejde med f.eks. miljø, arbejdsmiljø eller integration af socialt udsatte unge alt sammen er en del af CSR. Til gengæld ved I godt, hvor vigtigt dette er for jeres omdømme og dermed for jeres forretning.

Om Freelancemødebooker

Vi er et netværk bestående af 20 voksne mødebooker med mange års erfaring. Vi har arbejdet med telemarketing/mødebooking i mange år. Vi har valgt telemarketing som vores karriere og arbejdet er vigtigt for os. Vi er ikke ansat på et ferieophold eller en kort udenlandsrejse, men laver telemarketing fordi vi kan lide det, og med den baggrund skaber det kvalitet i alt vores arbejde.


Vores erfaring er stor og vi har booket møder for alle brancher i gennem de sidste 30 år. Du kan derfor trygt ligge din kampagne i vores hænder. Du vil opleve en højkvalitet i alle facer af din kampagne om det er Mødebooking, Telemarketing, Direkte salg, leadgenerering eller opdatering af jeres kunde databaser.

Vi har altid en projektleder på hver kampagne vi opretter. Det sikre at du som kunde altid har et perfekt overblik over hvordan det går og hvor langt vi er kommet med at booke dine møder. Du får en status efter behov 1-2 eller 3 gange om ugen, hvis du ønsker det. Din projektleder ser også til at alle møder er booket korrekt med alle relevante detaljer og registreret i din online kalender.


Vores kapacitet er fra 20 til 300 bookede møder pr. måned og har du specielle ønsker kan du få tilknyttet din helt egen mødebooker som kun tager sig af din kampagne - Lej en sælger hedder det hos os. Du kan bestille en mødebooker fra 20 timer om ugen.


Vi søger i øjeblikket flere kræfter til vores netværk, så har du lyst til at få et job som Freelance sælger og være mødebooker hjemmefra.
Se også www.eksklusivmødebooking.dk og www.telefonpasning.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk
Mødebooking og Telefonpasning www.telefonpasning.one
Mødebooking med www.freelancebooker.dk