Mødebooking til webshops

Mødebooking til webshops

Vareindkøb- og bestillinger,  prisberegninger, lagerstyring, ordrehåndtering- og ekspedering, kundehenvendelser, pakning- og afsendelse af varer, leverandørkontakt, samt praktiske, administrative og økonomiske opgaver på kontoret.

Er du ejer, partner, eller på anden måde tilknyttet en virksomhed der driver én eller flere webshops? Så beskæftiger du dig givetvis med én eller flere af overstående opgaver.

Events, messedeltagelse, fokus på vareoptimering og fornyelse af sortiment, samarbejde med partnere og interessenter, møder og personaleadministration – at være ejer af en webshop er krævende, og der er mange bolde at holde i luften – specielt i en branche præget af konkurrence.

Markedsføring og løbende udvikling af virksomhedens målgruppe og tilføjelse af nye kunder, er måske ikke dé opgaver, der ligger først for – eller måske har du ikke tid til, at varetage opgaven på egen hånd.

Mange små og store virksomheder anvender eksterne mødebookere til, at varetage opgaven. Løsningen skaber tid og overskud til, at du kan fokusere på dine kerneopgaver, og samtidigt være sikker på, at bibeholde en stærk position på markedet.

 

Freelancebooker – kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking

Freelancebooker har mangeårig erfaring med ekstern mødebooking. Vi har gennem 35 år opbygget et stærkt netværk, som vi altid inddrager, når vi finder nye kunder til vores kunder. Vi har erfarne konsulenter der arbejder metodisk og analytisk, og altid med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, samt dennes specifikke målgruppe og produkter.


Igennem hele forløbet sender vi statusopdateringer til dig, og du er således altid velinformeret og opdateret. Når vi har booket de endelige møder, sender vi al nødvendig information til både dig og dine kunder, og bekræfter endvidere møderne to gange – sidste gang dagen før mødet afholdes.


Har du specielle præferencer eller ønsker, tilrettelægges opgaven efter dét – vi arbejder altid med udgangspunkt i netop dig og din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om dine muligheder. 


Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk