Mødebooking til Revisorer

Mødebooking til revisorer

Rådgivning, bogføring, budgetter, moms, told, SKAT, regnskaber og revisionsberetninger.


Er du revisor, partner eller på anden måde tilknyttet et revisionskontor? Så er overstående måske nogle af de ting, du beskæftiger dig med, på daglig basis.

Måske beskæftiger du dig med egen virksomhed, og arbejder som selvstændig rådgiver for private kunder, større virksomheder og iværksættere, eller måske er du statsautoriseret revisor, og arbejder med rådgivning og revision for kreditinstitutter, banker eller børsnoterede virksomheder.

Arbejdsopgaverne er mange, og fagligt overblik og præcision kræver tid og det rette overblik. Opgaverne og området varierer givetvis, alt efter kunde og virksomhed – for mindre kunder arbejder du måske med rådgivning og opgaveløsning inden for flere og bredere områder, og for store virksomheder med mere specifik og specialiseret rådgivning.

Med et videnstungt og fagligt udfordrende job, der kræver tid, fordybelse og ro, er det ikke sikkert, at du får tid til, at arbejde med din virksomheds markedsføring samt løbende tilføjelse af nye kunder. Mange virksomheder anvender eksterne mødebookere, og med stor succes.

 

Freelancebooker – kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking

Freelancebooker har mangeårig erfaring med mødebooking, for både små og store virksomheder.


Vi har veluddannede og fagligt professionelle konsulenter, der via vores stærke netværk, finder dine kunder, mens du bruger tiden på dine kerneopgaver.

Vi anvender analytiske metoder og går systematisk til værks, når vi med udgangspunkt i din virksomhed, målgruppe og ønskede kunder, booker møder og aftaler, der giver den omtale og løbende fornyelse, der skal til for, at du og din virksomhed kan bibeholde en stærk position på markedet.


Vi bekræfter altid aftaler og møder to gange, og sender al nødvendig information til dig løbende, sidste gang dagen før mødet, hvor information og alle detaljer ligeledes sendes til pågældende kunde.


Har du specielle ønsker til løsningen, aftaler vi dét på forhånd, så du er sikker på, at resultatet lever op til og tager udgangspunkt i dine behov og forventninger.

Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om dine muligheder.

 

 

 

 

 

Mødebooking med www.freelancebooker.dk