Mødebooking til rengøring

Mødebooking til rengøringsbranchen

 

Rengøringsbranchen er en travl branche, hvor der i løbet af arbejdsdagen, skal holdes mange bolde i luften.

Kontakt med nye og eksisterende kunder, indgåelse af aftaler, organisering af kalender, kunder og ansatte, møder med leverandører og samarbejdspartnere og meget mere. Der vil altid være mange ting, man som travl virksomhed og arbejdsplads skal nå igennem for, at få hjulene til at køre.

Hertil kommer kørsel til og fra opgaver og forskellige lokationer, ting der alt sammen tager meget og naturligvis nødvendig tid.

Kundepleje og opmærksomhed på, at repræsentere virksomheden udadtil, via løbende markedsføring og udvidelse af netværk og kundegruppe, kan være ting der ikke prioriteres højt til hverdag.

Mange virksomheder har fundet løsningen ved, at få hjælp og sparring fra en ekstern mødebooker. Mødebookeren tager, med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, kontakt til nye mulige kunder og laver aftaler om møder for virksomheden - alt sammen med henblik på salg og indgåelse af nye samarbejdsaftaler.

Virksomheden sparer utrolig meget tid, og kan i stedet bruge tiden på arbejdsopgaver og alle de grundlæggende ting, hverdagen er fyldt med.

 

Freelancemødebooking – professionel og kvalitetsbevidst mødebooking

 

Freelancemødebooking har stor erfaring med, at hjælpe både små og store virksomheder med mødebooking. Vi arbejder analytisk og grundigt, og gør altid en dyd ud af, at være en professionel repræsentant for dén virksomhed vi arbejder sammen med.


Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, specielle målgruppe samt præferencer for hvilke kunder og virksomheder vi skal kontakte, og naturligvis med fokus på dét konkrete formål.

Vi har over 35 års erfaring, og har et solidt netværk, som vi altid gør brug af for, at levere de bedst mulige møder med højst mulig værdi og kvalitet.

Vi leverer al nødvendig information til både dig og din potentielle kunde, forud for mødet, så I begge er godt klædt på. Dagen før mødet bekræfter vi aftalen med kunden igen, og sørger således for, at alt er i orden, så I kan afholde mødet med fokus på aftalen.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder, så finder vi netop dén løsning der passer til dig.

 

Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk