Mødebooking til kursus branchen

Mødebooking til kursusbranchen

 

Kursusbranchen beskæftiger virksomheder og ansatte, inden for et væld af brancher.

Lige fra ledelse, rådgivning, strategi, iværksætteri, arbejdsmiljø, IT, økonomi, teknologi, transport og sikkerhed til kunst, håndværk, gastronomi, kultur, natur, sprog, idræt og mange flere. Der findes kursusudbud inden for et utal af områder, og udbydere ligeså.

Kunder og kursister er derfor også at finde mange steder. På arbejdspladser, i organisationer, foreninger, erhverv, styrelser og hos private – blot for at nævne et udsnit.

Virksomheder der arbejder i kursusbranchen, har som oftest mange varierende arbejdsopgaver. Forberedelser, planlægning, administrative og økonomiske opgaver, kalenderstyring og håndtering af bookinger og kundehenvendelser. Dertil kommer koordinering af medarbejdere og transport til og fra lokationer og kunder. En arbejdsdag med nok, at se til for de fleste, og hvor møder med nye og potentielle kunder, måske ikke ligger først for.

Markedsføring, netværk, fornyelse og kunderelevans er afgørende for enhver virksomhed, der skal forblive i spil, på et marked med mange om buddet. Kunderne har mange muligheder, så synlighed og dedikation er nøgleord og et must.

Ekstern mødebooking anvendes af mange virksomheder til, at bibeholde en stabil kundekreds, og et samtidigt fokus til hverdagens arbejdsopgaver.

 

Freelancemødebooker – effektiv og kvalitetsbevidst mødebooking

 

Freelancemødebooker har mangeårig erfaring med mødebooking. Vi tilbyder mødebooking til små og store virksomheder og arbejder professionelt og med fokus på kvalitet.

Med en analytisk tilgang, går vi metodisk til værks, og inddrager altid vores netværk til, at finde de kunder der matcher de enkelte virksomheder.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og aftaler tilrettelægges individuelt, så møderne altid er af høj kvalitet og relevans.

Ud fra netop dine ønsker, dit produkt, din service eller ydelse og målgruppe, aftaler vi fremgangen for forløbet, og igennem hele processen, sender vi dig statusopdateringer, så du altid er opdateret.

Dagen før de endelige møder med dine kunder, bekræfter vi mødet, og sender al nødvendig information til begge parter, så I er godt klædt på.

Kontakt os allerede i dag - med små og større spørgsmål - og hør mere om dine muligheder, så finder vi den ideelle løsning til din virksomhed.

 

Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk