Mødebooking til HR

Mødebooking til HR

 

Arbejdsmarkedet har, i lyset af samfundsændringer og den løbende udvikling, været igennem en omvæltning i løbet af de senere år.

Arbejdspladser må tænke anderledes for, at leve op til vilkår som grøn omstilling, øget fokus på efteruddannelser og omskiftelighed. Nutidens medarbejdere er i højere grad ude efter fleksibilitet og medbestemmelse, og har fokus på work-life-balance, og bæredygtige arbejdsvilkår.

Forandringer i de grundlæggende arbejdsmarkedsvilkår, har skabt nye typer af jobs og behov for medarbejdere. Der ses en stigende efterspørgsel på specialister, og medarbejdere med forskellige kompetencer, og det er ofte nødvendigt, at rekruttere medarbejdere fra forskellige landsdele og udlandet.


Virksomheder oplever endvidere, at de hurtigere må udskifte kompetente arbejdsstyrker. Nutidens medarbejder ønsker ikke længere, at blive i det samme job 10 eller 20 år i træk, og søger ofte nye udfordringer efter en forholdsvis kortere årrække.

I HR-branchen er der behov for nytænkning for, at kunne efterleve den forøgede efterspørgsel på specialister og generalister, og travlhed giver HR-konsulenter sved på panden, i jagten på at efterleve virksomhedernes efterspørgsel.


HR-branchen gør, med stor succes, ofte brug af ekstern mødebooking til, at hjælpe med at etablere kontakt til relevante kandidater, og for at skabe fleksibilitet i arbejdet.

 

Freelancemødebooker – effektiv og kvalitetsbevidst mødebooking

 

Freelancemødebooker har mangeårig erfaring med mødebooking og markedsføring af virksomheder i ind- og udland. Vi har igennem 35 år opbygget et stærkt netværk, som vi inddrager i det daglige arbejde, og vi finder kunder og kandidater, der matcher netop dén virksomhed vi samarbejder med.

Vi anvender analytiske metoder, og tilrettelægger opgaven med høj faglighed, så kvalitet og resultat altid går hånd i hånd.


I tæt samarbejde med dig, aftaler vi opgavens fremgang, giver statusopdateringer i løbet af processen, og sender al nødvendig information til både dig og kandidat, så I er klædt godt på forud for det kommende møde.


Vi er effektive og fleksible, og gør altid en dyd ud af, at repræsentere dig og din virksomhed professionelt.


Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder, så finder vi dén løsning der passer til dig.

 

Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk