Mødebooking til Grossister

Mødebooking til grossister

Opkøb af råvarer og færdigvarer fra producenter i ind- og udland, videresalg til detailhandlen eller videredistribution til håndværker- eller industrivirksomheder, samt praktiske, administrative og økonomiske opgaver.


Er du ejer, medejer eller på anden måde tilknyttet en grossist? Så beskæftiger du dig givetvis med én eller flere af ovenstående arbejdsopgaver.

Måske handler du med landbrugsvarer, værktøj, auto, stålvarer, vvs eller træ og har samarbejde med både producenter, forhandlere og kunder i ind- og udland. Dertil kommer salgsarbejdet, vejledning af kunder, tilbudsberegninger, reklameudarbejdelse, salgsstatistik, prisfastsætning samt udfærdigelse af fakturaer.


Arbejdsopgaverne er mange og udover de daglige opgaver, har du måske også møder med kunder, interessenter og samarbejdspartnere på lokationer, der fordrer din tid uden for arbejdspladsen.


Daglig markedsføring og promovering af virksomhedens ydelse, samt optimering af kunde- og målgruppe, er måske ikke opgaver der har førsteprioritet, når hverdagen løber afsted. Det er dog en vigtig post, der må ydes opmærksomhed af alle virksomheder, hvis en fortsat markedsposition og synlighed på markedet ønskes.

Mange virksomheder anvender eksterne mødebookere - med stor succes.

 

Freelancebooker – kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking


Freelancebooker har over 35 års erfaring med mødebooking af høj kvalitet.

Vi har gennem tiden opbygget et stærkt netværk, som vi altid inddrager i vores opgaveløsning. Vores konsulenter arbejder metodisk, grundigt og analytisk, og vi anvender altid gennemprøvede metoder med en fast struktureret fremgang, der sikrer de rette resultater.

Vi tilrettelægger opgaven i et tæt samarbejde med dig, samt med udgangspunkt i netop dig og din virksomhed. Du vil gennem hele forløbet modtage statusopdateringer, og når dine møder er aftalt og booket, vil vi tilsende al nødvendig information, så du er velforberedt.


Det samme gør sig gældende med de pågældende virksomheder, du skal holde møde med. Dagen før mødet bekræfter vi mødet anden gang, og fremsender ligeledes al nødvendig information, så også de er klædt godt på til mødet.


Vi er yderst fleksible, så har du specielle ønsker eller spørgsmål til løsningen, finder vi ud af det.


Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder.


Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk