Mødebooking til Catering og Event

Mødebooking til Event Catering

 

Konferencer, teambuilding, firmafester, workshops, temadage og dagsmøder - event catering anvendes mange steder, og branchen er i konstant udvikling.

Er du ejer, medejer eller på anden måde tilknyttet et firma, der arbejder med event catering? Så går din arbejdsdag måske med både planlægning, booking og forberedelse af én eller flere af overstående. Måske tilbyder du også, at stå for madlavningskurser eller for, at skræddersy det ideelle event til både hverdag og fest, barnedåb, fødselsdage og specielle fejringer.

Arbejdsopgaverne er mange og udover den daglige koordinering, transport og leverancer, økonomi og budgetter, samt vareindkøb og udvalg, byder dagen med garanti også på aftaler og kontakt med både personale, samarbejdspartnere og leverandører.

Der er mange bolde, at holde i luften, når kulinariske oplevelser og events skal være i centrum - og tiden kan være knap. Den daglige markedsføring og promovering af virksomhedens ydelse og produkter, er måske ikke opgaver der har førsteprioritet.

Fokus på markedsføring og pleje af virksomhedens image, er dog et vigtigt element for enhver virksomhed, der ønsker at bibeholde en stærk markedsposition – eller for dé, der ønsker at opbygge en ny kundegruppe, eller nå en anden målgruppe.

 

Kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking

Freelancebooker har over 35 års erfaring med mødebooking for både små og store virksomheder. Vi har igennem tiden opbygget et solidt netværk af både mødebookere og kontakter - kontakter vi altid inddrager i opgaveløsningen for den enkelte virksomhed.

Vi arbejder analytisk, struktureret og anvender gennemprøvede metoder, der sikrer, at vi leverer de rette resultater.

Vi tilrettelægger altid opgaven i samarbejde med dig, tager udgangspunkt i dine ønsker, dit produkt og din målgruppe.

Når vi har booket dine møder, sender vi alle nødvendige informationer til både dig og virksomheden, og sørger altid for, at bekræfte mødet to gange – den sidste gang, altid dagen før.

Kontakt os allerede i dag, og hør meget mere om dine muligheder, så finder vi dén løsning der passer til dig og din virksomhed.


Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk