Mødebooking til bogforlag

Mødebooking til bogforlag

Køb og salg af ophavsrettigheder, forhandlinger, formidling, distribution og udgivelse af materialer i forskellige formater, samt praktiske, administrative og økonomiske opgaver.

Er du ejer, partner, medarbejder, eller på anden måde tilknyttet et bogforlag? Så beskæftiger du dig givetvis med én eller flere af overstående opgaver.


Måske beskæftiger du dig med udgivelse af bøger til børn, unge og voksne, af atlas, verdenskort og rejsebøger, verdens kulturer og seværdigheder, eller med elektroniske lydformater, lydbøger og podcasts. Det litterære univers er uendeligt, og arbejdsopgavernes variationer ligeså.


Udover daglig opgaveløsning på kontoret, har du måske møder med forfattere, interessenter og samarbejdspartnere på andre lokationer, og arbejder med udgivelse af manuskripter, lige fra idé og skriveproces, til tilblivelse af det færdige materiale, og står samtidigt for lancering og pressekontakt.


Et område med mange facetter, og en hverdag der  kan være præget af både travlhed, samt opgaver der kræver fordybelse.

Et område som virksomhedens markedsføring, og tilføjelse af nye kundegrupper, er givetvis ikke opgaver der ligger øverst i bunken, når hverdagens travlhed presser på.

 

Freelancebooker – effektiv og kvalitetsbevidst mødebooking

En ekstern mødebooker kan hjælpe dig i mål med opgaven, så både virksomhed og dine kunder får den opmærksomhed, der sikrer dig den rette synlighed og position på markedet.

Freelancebooker har over 35 års erfaring med ekstern mødebooking, for både små og store virksomheder. Vi anvender gennemprøvede metoder, og vores erfarne konsulenter går struktureret og metodisk til værks, når vi finder nye kunder til virksomheder i både ind- og udland.

Vores mangeårige position på markedet har bidraget med et stærkt netværk, som vi altid inddrager i opgaveløsningen.

Vi tager altid udgangspunkt i dig, din virksomhed og din målgruppe, og tilrettelægger opgaven i tæt samarbejde med dig, så du altid er opdateret og resultatet tilsvarende dine forventninger.

Når dine møder er booket, sender vi al nødvendig information til både dig og dine kunder, så begge parter er velinformerede og klædt godt på til mødet. Vi bekræfter altid mødet to gange, sidste gang dagen før mødet, så alting er tilrettelagt og på plads.

Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder. Vi tilrettelægger altid opgaven med udgangspunkt i netop dig og dine behov. 

 

Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk