Mødebooking til banker

Mødebooking til banker

Rådgivning, udlån og salg af værdipapirer og penge, vejledning til økonomiske forhold omkring lån, investeringer og pensionsopsparing, udarbejdelse af budgetter og detaljerede økonomiske beregninger, samt rådgivning til finansiering af boligkøb og generelle kundemøder.

Er du leder, mellemleder eller på anden måde tilknyttet et bank- og finansieringsselskab? Så beskæftiger du dig givetvis med én eller flere af overstående opgaver.

Måske er du specialiseret inden for forsikringsrådgivning, erhvervsrådgivning, privatrådgivning,  pensionsrådgivning, investeringsrådgivning eller arbejder med formuerådgivning eller private banking. Arbejdsopgaverne er mange og udover det daglige arbejde, samt fordybelse i fagspecifikke anliggender på kontoret, løser du måske opgaver hos offentlige og private kunder, på lokationer uden for kontoret. Alt sammen opgaver der kræver tid, overblik og det rette fokus.

Generel markedsføring og kundepleje er måske ikke opgaver, der ligger først for, når hverdagens travlhed sætter ind. Mange virksomheder anvender med stor succes eksterne mødebookere i den forbindelse.

 

Freelancebooker – kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking

Freelancebooker har over 35 års erfaring med mødebooking. Vi har erfarne og veluddannede konsulenter, der varetager opgaver for både små og store virksomheder, i både ind- og udland.

Vi anvender gennemprøvede analytiske metoder, og leverer resultater der gør, at vores kunder kommer igen. Gennem tiden har vi opbygget et solidt netværk, som vi altid inddrager, når vi finder nye kunder til vores kunder.

I tæt samarbejde med dig tilrettelægger vi opgaven, og leverer således resultater, der lever op til dine ønsker og behov.

Gennem hele processen giver vi dig løbende statusopdateringer, så du altid ved hvor i processen vi er, og med udgangspunkt i din virksomhed og netop din målgruppe, booker vi dine møder.

Vi bekræfter altid mødet to gange, sidste gang dagen før mødet, og fremsender al nødvendig information, til både dig og dine kunder, så begge parter er velinformerede og klædt godt på til mødet.


Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder, så finder vi dén løsning der passer til dig og din virksomhed.


Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk