Mødebooking til Arkitekter

Mødebooking til arkitekter

Design, formgivning, æstetik, arkitektur, by- og landskab, miljø, samfund, etik, funktion, tid, rum, kontekst og konstruktion.

Er du ejer, medejer eller på anden måde tilknyttet en tegnestue? Så beskæftiger du dig givetvis med én eller flere af overstående opgaver.

Måske er du selvstændig erhvervsdrivende, og arbejder med kunder i både privat og offentligt regi. Måske er du landskabsarkitekt, møbelarkitekt eller noget helt tredje og har opgaver i både ind- og udland. Arbejdsopgaverne er mange, og kalenderen med garanti fyldt med opgaver og aftaler af både praktisk, administrativ og økonomisk karakter.


Møder i byen, aftaler med samarbejdspartnere, virksomheder og byggeingeniører, besigtigelse af byggepladser, udvælgelse af materialer, samt rigtig meget arbejde og fordybelse ved både computeren og tegnebordet.


Arbejdsopgaver der kræver tid, overblik, koncentration og det rette fokus, når idé og resultat skal gå op i en højere enhed.


Arbejde med virksomhedens markedsføring, målgruppe og tilføjelse af nye kundegrupper er måske ikke en opgave, der ligger øverst i bunken. Virksomhedens omdømme og opretholdelse af en stærk position på markedet, er dog et vigtigt aspekt i enhver virksomhed, og må ydes opmærksomhed.

Mange virksomheder anvender, med succes, eksterne mødebookere i netop dén forbindelse.

 

Freelancebooker – kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking

Freelancebooker har over 35 års erfaring med mødebooking. Vi arbejder fagligt, analytisk og metodisk, når vi løser opgaver for både små og store virksomheder.


Vi har igennem tiden opbygget et stærkt netværk, som vi altid inddrager i opgaveløsningen. Med udgangspunkt i den enkelte virksomhed, tilrettelægger vi opgaven og finder de ønskede kunder, som matcher virksomhed og målgruppe.

Vi booker dine møder, laver aftaler, og sender altid al nødvendig information til dig løbende.
Dagen før mødet bekræfter vi mødet med din kunde, for anden gang, og sender ligeledes al nødvendig information, så begge parter er velinformerede.


Har du specielle ønsker til løsningen, kontakt os endelig, vi finder altid dén løsning der passer til dig og din virksomhed.

 

Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk