Mødebooking til Advokater

Mødebooking til advokater

Rådgivning, repræsentation af klienter, jura, lov, strafferet, familieret, boligret, juridiske analyser, udarbejdelse af aftaler og kontrakter, sagsbehandling, samt praktiske, administrative og økonomiske anliggender.


Er du ejer, medejer eller på anden måde tilknyttet et advokatkontor? Så beskæftiger du dig givetvis med én eller flere af overstående opgaver.


Måske arbejder du som selvstændig for private kunder, eller løser opgaver for private- eller offentlige virksomheder, kommuner, regioner eller ministerier, foreninger eller organisationer, forsikringsselskaber og banker eller større virksomheder med en juridisk afdeling eller behov.


Arbejdsopgaverne er mange og udover daglig fagspecifik opgaveløsning og rådgivning på kontoret, har du måske også møder med klienter, samarbejdspartnere og interessenter på lokationer, der fordrer kørsel til, samt anvendelse af tid på andre lokationer.


Et arbejdsområde der kræver specialiseret og detaljeret viden og fordybelse. Markedsføring og promovering, samt fornyelse af virksomhedens kundegruppe, er måske ikke opgaver der har førsteprioritet prioritet, når opgaver af større og mindre karakter er i fokus.


Opgaven er dog et vigtigt aspekt i enhver virksomhed for, at bibeholde synlighed og en stærk markedsposition. Mange virksomheder anvender, med stor succes, en ekstern mødebooker, i løsningen af den opgave.

 

Freelancebooker – kvalitetsbevidst og effektiv mødebooking


Freelancebooker har mangeårig erfaring med mødebooking, for både små og store virksomheder.


Vores konsulenter arbejder metodisk, analytisk og går systematisk til værks, når vi løser opgaver for virksomheder, i både ind- og udland. Vi har igennem tiden opbygget et solidt netværk, som vi altid inddrager i opgaveløsningen.


Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og tilrettelægger opgaven i et tæt samarbejde. I løbet af hele processen giver vi løbende feedback, og leverer al nødvendig information, så du altid er opdateret.


De endelige møder bekræftes altid to gange, sidste gang, dagen før mødet, og vi leverer ligeledes al nødvendig information til dine kunder, så også de er klædt rigtigt på til jeres møde.


Har du specielle ønsker til løsningen, finder vi ud af det, vi tilrettelægger altid opgaven med udgangspunkt i dig og din virksomhed. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.


Se også:

www.eksklusivmødebooking.dk
www.telefonpasning.one

www.moedebooking.one

Mødebooking med www.freelancebooker.dk