Priser på mødebooking

Vores prisstruktur


  • Prisen for mødebooking under 32 timer pr. mdr. (svarende til 1 ringedag pr. uge) er 625 kr. pr. time over 32 op til 62 timer pr. mdr. koster det 500 kr pr. time.

    Vælger du at booke 2 dage pr. uge er det 62 timer. Ofte køber vores kunder denne pakke på 64 timer pr. mdr. svarende til 2 ringedage pr. uge. Der ydes en rabat på 100 kr. pr. time ved køb af 62 timer og opefter - så den samlet pris ved 62 timer er 24.800 kr. pr. mdr. med løbende fakturering.

    Pakken indeholder, opstart, manus, ringelister, oprettelse af kalender og mailkonto inkl. oplæring af jeres produkt. 


         Pakken indeholder:

         Opstart oprettelse af manus
         Oprettelse af ringelister
         Oprettelse af kalender
         Oprettelse af mailkonto
         Oplæring af jeres produkt

         Oprettelse af 365 - mail konto

         Oplæring af jeres produkt
         Opdatering af jeres egen kundedatabase


         


Mødebooking med www.freelancebooker.dk

Hvordan for du status

Vi holder løbende status, så du hele tiden er opdateret på hvordan det går i markedet. Det kan ske via Teams eller med udtræk fra vores mødebooker system, med de data du ønsker informarion om. Med i prisen på alle vores kampagner er altid gratis udtræk fra CVR, som du beholder når vi er færdig med kampagnen. Udtræk laver vi ud fra de ønsker du ham om det kundesegment, som du ønsker vi skal kontakte på dine vejne. 

Hvordan levere vi booket møder til dig 


Når vi booker et møde til dig sender vi en mødebekræftelse ud til kunden du skal holde møde med, det kan være både fysisk mødebekræftelse eller som elektronisk via Teams.
Kunden bekræfter aftale og vi sender mødet videre til dig med de information som du ønsker - Firmanavn. kontaktperson, adresse, mail, www, mødetidspunkt samt en note om hvad har vi talt med kunden om. Er der noget specielt du skal være opmærksom på etc.


Vi sender bookede møder til dig hver dag når produktionen er sluttet for dagen. 

Projektleder

På hver kampagne kobler vi en projektleder på som står for alt det praktiske - Du er altid i tæt dialog med projektlederen og kan altid får kontakt. Det kan være der skal rykkes et møde på dagen pga. sygdom eller andet. Det er altid projektlederen der og har bekræftet mødet med din nye kunden, så de har været i kontakt før og kan løse evt. problemer der opstår.

Vi er altid åbne for spørgsmål og forslag til hvordan jeres kampagne kan løses på den bedste måde. Vi indgår også en dialog med hvilke profiler der vil være bedst til at arbejde på jeres kampagne.


Har du sprøgsmål til hvordan vi kan afvikle din kampagen så ring til os på  44 40 25 15 eller på mail: post@freelancebooker.dk


Se også www.eksklusivmødebooking.dk og www.salgscoach.online