Spørgsmål om mødebooking


Spørgsmål om mødebooking
Har du spørgsmål til Mødebooking eller salg så er du velkommen til at skrive til os på post@freelancebooker.dk

VI har samlet forskellige BLOGS og hjemmesider der er meget omfattende og beskrivende om dette emne - Mødebooking, Telemarketing og salgskurser.


Få flere loyale kunder,der anbefaler dig til andre Få skabt den røde tråd fra kunden henvender sig til de aktivt anbefaler dig til andre
Vi gør det nemt at arbejde med din kundeloyalitet og dine kunders lyst til at anbefale dig. Loyale kunder er omdrejningspunktet. Se hvordan det kan gøres her:


Få 5 tips på hvordan det kan lykkedes dig at få booket et møde og komme ind i varmen hos en ny kunde. Se det her:


Her er en BLOG om salg,salgskurser, mødebooking, telemarketing og alt det har med salg at gøre. Se det her:


Om Freelancemødebooker

Vi er et netværk bestående af 20 voksne mødebooker med mange års erfaring. Vi har arbejdet med telemarketing/mødebooking i mange år. Vi har valgt telemarketing som vores karriere og arbejdet er vigtigt for os. Vi er ikke ansat på et ferieophold eller en kort udenlandsrejse, men laver telemarketing fordi vi kan lide det, og med den baggrund skaber det kvalitet i alt vores arbejde.


Vores erfaring er stor og vi har booket møder for alle brancher i gennem de sidste 30 år. Du kan derfor trygt ligge din kampagne i vores hænder. Du vil opleve en højkvalitet i alle facer af din kampagne om det er Mødebooking, Telemarketing, Direkte salg, leadgenerering eller opdatering af jeres kunde databaser.

Vi har altid en projektleder på hver kampagne vi opretter. Det sikre at du som kunde altid har et perfekt overblik over hvordan det går og hvor langt vi er kommet med at booke dine møder. Du får en status efter behov 1-2 eller 3 gange om ugen, hvis du ønsker det. Din projektleder ser også til at alle møder er booket korrekt med alle relevante detaljer og registreret i din online kalender.


Vores kapacitet er fra 20 til 300 bookede møder pr. måned og har du specielle ønsker kan du få tilknyttet din helt egen mødebooker som kun tager sig af din kampagne - Lej en sælger hedder det hos os. Du kan bestille en mødebooker fra 20 timer om ugen.


Vi søger i øjeblikket flere kræfter til vores netværk, så har du lyst til at få et job som Freelance sælger og være mødebooker hjemmefra.
Se også www.eksklusivmødebooking.dk og www.telefonpasning.one


Mødebooking med www.freelancebooker.dk