Job som freelance mødebooker

 

Velkommen til Freelancebooker

                  Mødebooking i høj kvalitet i gennem 30 år.

Ledige stillinger hos Freelancebooker Netværket:


Mødebooker - Arbejd hjemmefra.


Vi søger mødebooker – Kender du nogen?


Vi ansætter nu – Arbejd hjemmefra uanset på hvilke breddegrader du sidder. Vi har brug for nye kollegaer med erfaring inden for telemarketing/mødebooking og kan godt bruge 4 nye kollegaer.


Kender du nogen som kender nogen der kan booke møder så send dem gerne i vores retning.


Se mere på www.freelancebooker.dk  eller send en e-mail til os på info@freelancebooker.dk   


Du kan også kontakte os på telefone 44 40 25 15 - men vi sidder meget på telefonerne så det er bedst at sende en mail.


Om Freelancemødebooker


Vi er et netværk bestående af 20 voksne mødebookere med mange års erfaring. Vi har arbejdet med telemarketing/mødebooking i mange år.  Vi har valgt telemarketing som vores karriere og arbejdet er vigtigt for os. Vi er ikke ansat på et ferieophold eller en kort udenlandsrejse, men laver telemarketing fordi vi kan lide det, og med den baggrund skaber det kvalitet i alt vores arbejde.


Vores erfaring er stor og vi har booket møder for alle brancher i gennem de sidste 30 år. Du kan derfor trygt ligge din kampagne i vores hænder. Du vil opleve en højkvalitet i alle facer af din kampagne om det er Mødebooking, Telemarketing, Direkte salg, leadgenerering eller opdatering af jeres kunde databaser.


Vi har altid en projektleder på hver mødebookerkampagne vi opretter. Det sikre at du som kunde altid har et perfekt overblik over hvordan det går og hvor langt vi er kommet med at booke dine møder. Du får en status efter behov 1-2 eller 3 gange om ugen, hvis du ønsker det. Din projektleder ser også til at alle møder er booket korrekt med alle relevante detaljer og registreret i din on-line kalender.


Vores kapacitet er fra 20 til 300 bookede møder pr. måned og har du specieller ønsker kan du få tilknyttet din helt egen mødebooker som kun tager sig af din kampagne - Lej en sælger hedder det hos os. Du kan bestille en mødebooker fra 20 timer om ugen.


Vi søger i øjeblikket flere kræfter til vores netværk, så har du lyst til at få et job som Freelance sælger og være mødebooker hjemmefra, så læs mere her